Gempar!!! Mira Filzah pengsan sebentar tadi di atas jalan raya dengan kesan darah di kepala?

‪#‎Hiburan‬ ‪#‎Trending‬ Gempar!!! Mira Filzah tidak sedarkan diri sebentar tadi di atas jalan raya dengan kesan darah berlumuran di kepala...

‪#‎Hiburan‬ ‪#‎Trending‬ Gempar!!! Mira Filzah tidak sedarkan diri sebentar tadi di atas jalan raya dengan kesan darah berlumuran di kepalanya?

apa dah jadi dengan Mira??


Mynewshubonline - Gempar!! sekeping foto berlegar di laman sosial semalam dimana pelakon popular, Mira Filzah terbaring di lantai dengan kesan darah di kepala mengejutkan nitizen.

Korang jangan terkejut, sebenarnya ini adalah salah satu babak beliau dalam lakonan drama terbarunya iaitu CintaSiWeddingPlanner‬.

Pengguna Facebook bernama Ndri Khai berkata: "dr 1st drama hinggalah drama yg ini . jalan cerita semua sama sahaja . BOSAN ! bkn xsupport tp pembikinan jalan cerita yg xberkualiti zZ"

W'bgaimanapun Dieya Lydia melalui komennya berbunyi "Sepatut dia kita sendri yg sokong drama malaysia.. tp best apa certa ni.. tu lh bza dgn certa negara lain.. nma dh drama mlayu.."

Apa pula komen korang ttg drama ni?


Zara baru nak rasa kebahagiaan tapi sekali lagi diduga dgn dugaan. 💔 Apakah kesudahan nasib Zara? Mcm mana dgn kandungan Zara? 😢 Nantikan DUA EPISOD TERAKHIR pada minggu depan

Related

Hiburan 5532094818576619292

Post a Comment

emo-but-icon

User Online

item